4/12: Norgesmestere for Juniorlag 2010, fra Drammens Atletklubb:

96 kg Nikolai Zubi

Trener: Anders Rønningen
Lagleder: Jan Stawowski
Dommer: Bjarne Blikeng

Gullet kom etter at DAK slo IL Braatt 4-3 i første lagkamp, her var det Nicolai Zubi  som avgorde
for DAK i siste kamp i 96 kg klassen etter at vi lå under 3-1 halvveis i  konkurransen.
Kampen mot Kolbotn IL ble like spennende, å det ble kampen mellom Atilla Fischer (KIL) og
Jim Blikeng som skulle vise seg å være nøkkelkampen, Jim hadde vært ligget syk halve uka å var usikker
på formen men han avgjorde kampen men ett perfekt kast i andre periode hvor han la motstanderen
på rygg å sikret seiren i lagkampen 4-3 til DAK.

Etter ett par tøffe uker med nedturer hvor vi måtte trekke to av lagene våre til Lag NM,
på grunn av skader, sykdom og overganger til andre klubber fikk vi en herlig revansje i
helgens norgesmesterskap i Porsgrunn.
Jan Stawowski komponerte ett perfekt lag mot motstanderne, dette skaffet gutta
gullmedaljer i NM å Jan kunne heve den store pokalen over hodet.

GRATULERER TIL ALLE SAMMEN!!

28/11: Det ble seier til Anders Rønningen i FILA turneringen i de dype skoger i Finland.
 Anders slo også Thomas Rønningen (Kolbotn IL) på veien til topps i turneringen
Godt jobba Anders!

27/11: DAK BESTE KLUBB I KM, 2 poeng foran TK!
Samet, Zakri, Mustafa, Hamzat og Nicolai  ble Kretsmestere!
Vi gratulerer!
Resultatliste
Alle resultater kommer her

20/11: En kjempesterk prestasjon av Anders Rønningen med sølv i Vanta Cup i Finland,
Anders tapte finalen knepent finalekampen mot Stephan Maryanyan Rusland 2-1 i perioder.

Thomas Rønningen som har forlatt klubben vår til fordel for Kolbotn endte på en 5. plass.

20/11: Seier til Birk Vikesland, Nicolai Zubi, Magomed Aldamov, Magomed Parsjojev og Samet Cetin
i Årets DAK Cup! DAK ble beste klubb!! Gratulerer med flotte resulter til vinnerne og alle de andre
som sto på gjorde sitt beste! alle DAK resultater
Resultater klubbsammendrag
Alle Resultater DAK Cup

15/11: Det ble Sølv til Anders Rønningen i "Robban Cup" i Sverige, Anders deltok
i 60 kg klassen denne gang å tapte knepent mot danske Anders Ekstrøm 2-1 i perioder (1-0,0-1,1-0).

15/11: Gull til Mustafa Cetin i Kråke Cup! Gratulerer med flott innsats og en sikker seier!
Alle DAK Resultater

7/11: Flott innsats i Lille Malare Cup!
Gull til Birk i Junior 55kg klassen, Sølv til Samet i K/35kg, 4. Plass til Nickolai
DAK 27. Beste lag av 139!

31/10 6. plasser i Kolbotn Cup

23/10: Gull til Mustafa, Hamzat og Nicolai i Skedsmo Cup.
DAK nest beste klubb!

25/9; Gull til Mustafa, Hamzat og Magomed i Sarpsborg. Samet på 3. plass.
Akjad, Adam og Alexander vant også sine kamper.
Se bilder i Galleri

9/5: Birk Vikesland tok en flott bronsemedalje i årets Nordiske mesterskap for Junior
Birk startet dagen med en knalltøff kamp mot Estlenderen Reinieer Villvier, som Birk vant 2-1 i perioder.
I semifinalen ble det tap for gullvinneren Joakim Fagerlind fra Sverige.
Bronsefinalen mot Mazyar Shirmohammadi fra Finland  ble også en spennende kamp som
også gikk til tredje periode hvor Birk klarte å hente hjem sin første internasjonal medalje
etter en fantastisk innsats.

Kristian, Nicolai og Jim deltok i nordisk mesterskap for Ungdom på lørdag men de tapte sine kamper.
Bilder fra Nordisk kan du se her

10/4: 13 Brytere reiste fra DAK å deltok på årets Lørenskog Cup

Zakri, Adam, Akhjad, Naviz, Jørgen og Håvard kjempet alle hardt i knøtte og bryteskoleklassen.
Flott innsats fra alle, ga flere kampseire og mange poeng ble scoret.

I de aldersbestemte klassene ble det gode resultater men litt stang ut allikevel med 4 andreplasser etter at vi greide 3 finaleplasser...
Tobias Kongsvik gjorde sine saker bra i  G12-45 kg  med en flott bronseplass etter en sikker seier i bronsefinalen.
Hamzat og Magomed brøt begge overbevisende fram til finalen, hvor begge hadde ett knepent tap 2-1 i perioder å det ble 2. plasser denne gang.
Samet imponerte også i G12-33kg klassen å tok en flott andreplass etter knallhard kjemping hele veien.
Mustafa Ceitin endte også på andreplass i sin klasse. Vendela Sønsteby viste også framgang å tok sin første kampseier å scoret poeng i sine kamper.

(Link til resultat listene kommer når det blir lagt ut)

27/03: SeniorNM (fint om de som har bilder kan sende de hit: unn@blikeng.com)

Gull til Thomas Rønningen i 55 kg klassen
!
Thomas var suveren Lørdag, to solide seire og 24-0 i tekniske poeng sier sitt!  En sikker seier finalen mot Bård Fornebo fa Urædd.

Gull til Anders Rønningen i 60 kg klassen!
Anders var om mulig enda mer suveren med 3 seire 32-0 i tekniske poeng! I finalen mot Mats Fredrik Elverøy fra Atlas i Fredrikstad
og det var  aldri tvil om hvor seieren ville gå.

Sølv til Ali Cetin i 120 kg klassen!
Ali Vinner mot Samy Adolfsen, Oslo Bryteklubb men taper mot Håvard Hestdalen fra SP09 å tar sølv i 120 kg klassen.

Bronse til Lisa i 63 kg klassen!
Lisa fikk en merkelig helg, hun veier inn i 59 kg klassen men alle jentene "rømmer" vekta å hun må opp i 63 kg klassen.
Trekker Gudrun Høie i første kamp, men Lisa har virkelig dagen, å taper knepent i en kamp de fleste i publikum
mente Lisa vant ... les mer her.... Lisa vinner greit mot Rosell Utne i bronsefinalen.